fredag 22 februari 2013

Ska vara med på ett reklamevent


Adidas Boost Event

 

I februari lanseras Adidas nyarevolutionerande sko Boost som är gjord i ett material med fantastisk spänst och dynamik med samma namn. Skon släpps i endast 1.800 ex i Sverige nu i februari vilket innebär att den kommer att vara mycket eftertraktad.

 

I och med lanseringen kommer Adidas att göra två stycken event i Stockholm City. Det är en klassisk eventyta där manberättar om skon, får träffa personal som kan allt om löpning osv.

Den första eventhelgen kommer man att addera på ytterligare ett event som bygger på en idé ifrån Forrest Gump där Forrestspringer runt i USA och får fler och fler som följer honom. Detta kopplar bra till Adidas Boost pay off "Endless energy" som vi vill visa på.

 

Datum

Lördagen den 16 mars

 

Tider (preliminära)

Löpare 1 10.30-17.00

Grupp 1 (5-7 personer) Finnas på plats11.30-16.00

Grupp 2 (3-5personer) Finnas på plats12.00-16.15

Grupp 3 (6-8 personer) Finnas på plats12.45-16.30

Grupp 4 (4-6 personer) Finnas på plats14.15-16.30

Vad vi söker

Vi söker löpare som kan tänka sig att delta i "Endless Energy Run-eventet" för Adidas iom lanseringen av den nya skon. Detta innebär att man kommer att springa en förutbestämd slinga i Stockholm City under X antal timmar, (se de olikagrupperna/tiderna man kan välja mellanovan).

 

Eventet kommer att starta med att bara en person springer banan runt Stockholm City (se prel bana nedan). Den första personen är iklädd Adidas kläder och Adidas Boostskor och kommer att börja med att springa banan ensam.

Snart kommer dock fler och fler att haka på den första löparen efter ett förutbestämt schema. De som springer i grupperna efterförste löparen kommer att springa i"vanliga" Adidas löparskor och i "vanliga kläder" så att det ser ut som att det är människor på gatan som plötsligt bara hakar på. Detta kommer att filmas och förhoppningsvis få spridning på nätet och ytterligare ge Boost åt den nya Adidas skon. Anledningen till att den första löparen är iklädd Boost är att man vill påvisa Endless Energy och i slutet av filmen kommer grupperna bakom att börja droppa av men första löparen som är iklädd Boost skorna orkar såklart springa längre och längre, mer och mer.

 

Vi söker en person som kan tänka sig ta täten och därmed ikläda sig rollen som den första löparen. Den löparen kommer attbära någon typ av skägg för att påvisa hur länge löparen har sprungit och vi kommer att behöva träffa denna persona vid ett tillfälle före eventet för att prova ut skägget.

Utöver detta söker vi 25-30 personer som kan tänka sig att vara de som hakar på. Det är alla typer av människor i alla åldrar. Bara man precis som Adidas älskar löpning och kan tänka sig att springa några timmar.

 

Som tack för hjälpen kring lanseringen får man behålla de skor från Adidas som man får att springa i.

 

Genom att delta godkänner man att vara med i dokumentationsfilmen som förhoppningsvis kommer att få bra spridning.

 

 

 

 

Informationsmöte

 

Alla som signar upp sig på att springa behöver delta i ett informationstillfälle före eventet så att alla har sina roller klart för sig. Detta kommer att förläggas till ett tillfälle då grupperna redan ska träffas för att träna, förslagsvis måndagen den 11:e mars 17.30 . Här kommer också skor att delas ut inför helgen.

 

Vad vi behöver

Vi behöver namn och kontaktuppgifter (mejladresser) till alla som anmäler sig samt skostorlek.

 

 

Preliminär löparbanan i Stockholm City:

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar